2008. január 17.

Étlap

Január a változtatás hónapja. Két konyhamester dolgozik az iF-ben: Haris Péter és újból főz nekünk Sulyok Miklós is. Megértjük, hogy az év eleji depresszió miatt nehezen szánjátok rá magatokat, hogy elcsúszkáljatok, kiránduljatok az iF-be. ÁM HIBÁZTOK: itt dúl a jókedv, és rátok várunk: napról napra új étlapot főzünk. És a garantált délszaki kedvderítők közül a KUSZKUSZ legalább kétszer egy héten szerepelni fog - azon az étlapon, amit naponta amit az asztalotoknál elolvashattok. Az étlap állandó finomságait pedig a honlap heti ajánlatainál megtaláljátok. Egy biztos, van minden nap mindenkinek kínálat: vegáknak, hús- és édesség kedvelőknek egyaránt.

Koktéllap

Esténként a bárban dolgozik Raffaele Mori Ubaldini. Raffaele elkötelezett koktél mester. Szardinián élt, most mégis a napfényes Budapestet választotta. Működésének hála, már 60-féle koktélt készítünk. (
Koktéllap). Addig is amíg jön a jó idő, koktélokkal is idézhetjük a nyarat az iF-ben, vagy ha tél ihatunk egy abszintot, ahogy Hamingway szokta.
_