2009. február 21.

Normafa, Horn Lajos

Hogy jön ez ide? Napközben kevesen jöttek az iFbe. Kimentem megnézni, nyilván mindenki síel a Normafánál. Kevesen síztek, viszont a lejtők tele vannak szánkózókkal. A Zsigray lényegében a szánkózóké sőt a Nagynormán is lecsúsznak. A Csőben a bokrok már nagyon megerősödtek, nehéz lenne versenyt rendezni, mint hajdanán.

Sajnos Horn Lajos is már csak hajdanán. Gyalogolok felfelé a sível, persze, hogy Ő jut eszembe. "Ebben az évben már 29 napot síztem a Normafánál" mondaná, csodálkozhatnánk, hogy a francba. Mindennap kiment és ha lehetett sízett. Ami azt jelentette, hogy reggeltől estig, megállás nélkül gyönyörűen (ez a lesiklásra vonatkozik nem a gyaloglásra: azt gyorsan).

Egyik kedves élményem vele egy boroveci síelés, egész nap próbáltunk a nyomába érni, nem sok sikerrel, de lenn-fenn mindig megvárt, és egy viccet elmesélt. Aztán leszáguldottunk, hogy elérjük az utolsó felvonót. Elértük, leszáguldottunk egy utolsót. Legalábbis azt hittük, de lenn jobb ötlete volt az öregnek: menjünk még egyet gyalog. Fenn elmesélt egy viccet.

Gyertek szarvasgombás-diós-camambertes vargányakrém levest enni és Vesztergombi Sillert vagy Dörgicsei Juhfarkot kortyolni! Nincs kivilágítva a pálya.

_

Nincsenek megjegyzések: