2014. december 16.

Tartalmas sör story



Jó sört tettünk a csapra (mint mindig) Perfect Deal a neve. Gyertek megkóstolni, azért ez a bejegyzés is. Azt, hogy milyen ez a sör nálam vájtnyelvűbbek megírták: Nelson Sauvign, Maris Otter, csokoládémaláta, szantálfa szín kulcsszavakkal. Kéne egy tartalmas story.

Van, íme: Takács Péter harcostársával Róth Zoltánnal közösen főzte a sört. Az összefogás egyik célja (Pétertől tudom), nagyágyú építése az IPA harcban! Van Magyarországon egy megosztottság amit ilyen békés eszközökkel rendeznek! Igazi Fekete IPÁ-t főz a két Mester ls harcba küldi. Egy éve érezhető volt, hogy a Péter megépíti a nagyágyút, mert a kiságyú harcmodor nem vezetett (elég) eredményre. Készültek a nem IPÁ-k, az Esti Mese, a Téli Mese (megmutatom, hogy az IPÁ-n kívül is van sör, sőt). Majd jött a Nincs Mese (ha már muszáj IPÁ-t főzni akkor itt van egy nem (olyan), szépen keserű. De a front túloldalán csak főttek a keserűre komlózott erős sörök és a közönség fogyasztotta, fogyassza. Még egy durranás a Pest Control, mi is tudunk keserűt, a nevet nem elemzem, mert jobb ha félreértjük, ahogy tettük sokan. (Lehet szótárazni). És most a nagyágyú egy igazi Fekete Ipa, a legjobb komlóval és (csoki)malátával, finoman előadva, ahogy a két Mester egyetésrtésben (Perfect Deal) előadja. 

Imádom a harcot, de ez épp elég. Az IPA szabadságharcát vívjuk meg, nem húzkodjuk más elefántok ormányát.

Kovács Öcsi, neki hihetünk, többszörös zenei-, művészi-, kendo- és ízMester, azt mondta. ez a sör jó (ld. kép)! Gyertek még van, de ha elfogyott bizonytalan az utánpótlás. Talán karácsony után lesz még egy hordó.
_

Nincsenek megjegyzések: