Azt találtuk ki, hogy a bodzaillat majd odavonz benneteket (és a fizetőképes keresletet) az iFbe. A bodzaillattal nehéz úgy bánni, mint a forraltbor illattal, ezért a blogon is terjesztem (mondjuk a forraltbor kínálatot is, de az más). A legjobb párosítás, bodzaillat-jazz-kiállítás-vacsora. (ez több mint egy pár, ez koalíció).
Szóval a bodza az a növény (meg az akác, a kakukkfű és sok más) ami az erdőszélen a koranyár illatot adja. Ellentétben pl. a hagymával, a bodzaillatról a desszert jut eszünkbe, meg az innivaló. A probléma az illat megragadása gasztronómiai szinten, túl a bodzavirágos limonádén. A megoldás az lett, hogy szedtünk egy kosár bodzavirágot és feljavítottunk vele egy nagy csupor mézet. Miután átvette a méz az illatízt, leszűrtük, és Attila szakács egyből beletett belőle az almáspitébe. Meg a limonádékba is kerül. És még sok helyre, ha kértek pl. palacsintát. Persze eláll a csuporban is, de inkább gyertek, ne halljon egyikünk se szomjan.
_
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése