2010. június 16.

Dizájn elem az ablakban

Ambivalencia: legyen is globalizáció, mobiltelefon és terepjáró autó, de utáljuk is, vonogassuk a vállunkat: ez túlzás, nem mi találtuk ki. Tehát, nem veszünk új HD LCD lézerneutronlocallysymmetric készüléket (vagy csak később, amikor meggyőztük magunkat, hogy az tényleg jobb, mert locally symmetric Milnor-Wood). Hiszen azért kell a készülék, hogy a vendégek koncerthallgatás helyett(!) nézhessék a világbajnokságot, és nem mellesleg igyák azt a sört, ami vb nélkül is jó kis sör, lehetne mellette dumálni pl. svájc-spanyol meccsről. Persze nem lehet dumálni, az iFben is megy a meccs, történetesen éppen a svájc-spanyol.

A megoldás az, mint két éve az olimpia közvetítéskor. Behoztuk Misi bácsi modern (csöves) készülékét (két éve a Bözsi néni gépe volt az ablakban). Bözsi néniről sem feledkeztünk meg, a TV tetejére elhelyeztük horgolt terítőjét és a zöld porcelán halacskáját. Azt metakommunikáljuk, vagy gondoljuk metakommunikálni, hogy a lényeg nem szélesvásznú, és nálunk közelebb lehet kerülni hozzá. Mi mind egyéniségek vagyunk. Otthonos kis hely. De csak kevesen vagyunk másmilyenek, ezért megy a meccs a kivetítőn is. Öngól.

Másmilyenek, gyertek az iFbe, még sörtombola is van! A meccsek alatt minden, korsó Vernesgrünert fogyasztó vendég részt vesz a tombolán, és nyerhet korsó sört.
_

Nincsenek megjegyzések: