2010. augusztus 18.

Valóságos ígéretek

A Magyar Kétfarkú Kutya Párttal kapcsolatban megjegyezném, hogy ígéreteiknek mindennemű hasonlósága a valóságos ígéretekhez (!) pusztán a véletlen műve, semmi köze más szervezetek valódi ígéreteihez. Azokat nem viccből ígérik. Amikor New Yorkban egy hasonló próbálkozás indult, megkérdezték a jelöltet, mi lesz az első intézkedése ha megválasztják. "Újraszámlálást kérek".

Az iF kör négyszögesítőinek együttműködésével nehezen, de sikerült rávennem a budapesti főpolgármester jelöltet, hogy programjába vegye fel a Riemann sejtés megoldását. Ha megválasztják Victora Zsoltot főpolgármesternek, Budapest két éven belül megoldja a Riemann sejtést, híresek leszünk, mint Gauss városa Göttingen.

Hegyet Szegednek, mobil kátyúkat Budapestnek! Tanulság is van, gondolkozni kell. "Amerika, demokrácia, szavazzunk" mondja Nílus Gyöngye a válaszútnál, amikor Joan és Jack nem tud megegyezni. A szavazás 2/3 többséggel a javára szól.

Van nálunk az iFben is ajánlódobozka, lehet leadni kopogtatócédulát a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra és közben Calvadost szopogatva gondolkozni a dolgokon. Ígérem, az iFben lesz először ingyen a sör, ma Neumann Balázs-Weisz Gábor és a többi zene máris ingyenes!
_

Nincsenek megjegyzések: