2010. szeptember 3.

Boulvard és Brezsnyev

Budapest reménybeli Főpolgármester jelöltje, (Victora Zsolt, aki nem ismerné,) azelőtt is, hogy elszánta volna magát Budapest ígéretekkel történő kormányázására, segített az elesetteken, nyomában galériák, események snóbliversenyek virágoztak.

Számára semmiség volt az iFt az őt megillető piedesztálra állítani, Budapest zombitlanítási programjának derékhadába bejátszani, egyben a megérdemelt üzleti sikert (legalább a fenntarthatóság szintjéig) biztosítani. Négy nap négy kiállítás: Boulvard és Brezsnyev az iFben, képek és dzsezz, mondta nyáron, és lám.... Szeptember 1. és kultúrházunk környéke megtelt biciklikkel, (fel is hoztam az excelsioros biciklitárolót a teraszra).

Izgalmas, kedves, vicces, elgondolkoztató képek alatt Csandris-Áron adta első nap a muzsikát. Részben azért találták fel 5-10 ezer éve a muzsikát, amit én éreztem attól amit hallottam: örömet. (Kicsit nyálas a duma, de jó volt a buli bizony).

Ma lesz Sophie Magalasvili kiállítása, holnap Kollár Andreáé, Violon d'Agnes és persze az elmaradhatatlan Szakál swing. Gyertek töltsetek időt az iFben és költsetek pénzt ingyen sörre! A gazdasági élet paradoxona: költéssel lehet pénzt keresni, nem hülye spórolással.
_

Nincsenek megjegyzések: