2012. október 28.

Reincarnation in iF


Ez egy nagy történet, a csúcspont a MÜPÁ-ban volt szombaton, az iF csak mellékszereplő, kibic. De jól esett kibicnek lenni. A kibic sznob, és sznob hiúságunknak jól esett, hogy Steve Gadd majdnem lejött az iFbe és majdnem be is szállt dobolni. Nem is beszélve Eddie Gomezről aki túl a majdnemen a valóságban is lejött vacsorázni és beszállt bőgőzni Halper Laci csapatába Román Péter hangszerén.

Halper Laci nagyot álmodott és merte a valóra váltani, meghívta a jazztörténet két csillagát a zenekarába egy koncertre: és ők elfogadták a meghívást. Viszontagságok után létrejött a buli. Nagyon jól éreztem magam a MÜPA nagytermében amit félig megtöltött az iF közönsége (zenészek és jazzrajongók), a másik felét az iF leendő közönsége töltötte meg. Langyos őszi este volt, a világ tizedik  legszebb villamosvonalán utazva vissza a kávézóba úgy tetszett Budapest nagyon jó város, tele jó zenével és jó emberekkel. Az iF is tele volt jó emberekkel éppen, JazzBarokk szólt. A MÜPÁból hazafele Vincze Pali is benézett (jól esett látni).

Sok örömet szerzett már nekünk Halper Laci, és lehozta az iFbe Fekete Pistit, Eddie Gomezt (egy igéretével tartozik még Steve Gaddel kapcsolatban). Élni jó, a reinkarnáció érzése amíg a Band of Gypsys Reincarnation játszik az iFben, (a MÜPÁban) Jimmy Hendrix és Radics Béla ujjászületik.

Gyertek az iFbe, bármikor beeshet jammelni Steve Gadd, Eddy Gomez vagy nagy eséllyel Fekete Pisti. Köszönjük Halper Laci barátunknak.
_

Nincsenek megjegyzések: