2010. november 17.

Jó pillanatok

Vannak a vendéglős létnek jó pillanatai. Ricsi szakács rám parancsolt, hogy hozzak csipkebogyót a sütőtöklevesbe. Pitypang kutya ismer jó helyeket a Hármashatárhegyi Repülőtéren, elvezetett oda, a tüskékben történő kurkászást már nem vállalta. A vadrózsa-csipkebogyó tüske a maga szempontjából remek dizájn, elég hozzáérni, máris beakadt a bőrbe, onnan már csak befelé fog menni. Ezer más baj is van a melóval, de novemberi tavasz, felhőjáték, varjúkárogás stb. Ezek a vendéglős lét szép pillanatai.

Amikor kiderül, hogy a cézársaláta mellett a borvacsora nem rúg labdába, azok a kevésbé felemelő pillanatok.
Eladó az iF.

Csipkebogyós sütőtökleves édesburgonya chipsszel
Vesztergombi Szekszárdi Olaszrizling

Kecskére káposztát (sült kecskeragu káposztás tésztával)
Vesztergombi Kadarka 2007

Szilvás gombóc fahéjmártással
Vayi Tokaji furmint novemberi szüret

Menü ára a borokkal: 3900 Ft

_

Nincsenek megjegyzések: