2012. február 7.

Egy gonddal kevesebb

Januártól törvény szabályozza a cigizést. Vagyis törvény védi a nem cigizőket. A dohányfüsttől. Ha dohányfüstöt észlel egy nem dohányzó, rendőrt hívhat. Megkérhetné a cigizőt, ne úgy fújja, hogy ő szívja, de jobb ha rendőrt hív, ügyvédet fogad, bíróságra megy. Az nagyon szórakoztató. Összezavarodtam. Most megoldódott vagy nem? Ha igen, mi?

Mindenestre egy gonddal kevesebb. Megengedjük az iFben vagy ne, ez volt a bökkenő eddig. Ha igen, hol: lent, fent, kint? Ha nem, ki a franc jön majd kávézni? Mostantól no problem: a cigi illegális. (Azért a mieink (övéik) árulhatják.)

Van (volt) két tábor, az egyik a kávéhoz cigarettát szív, így vidul. A másik nem szereti ha a erdei gyümölcsök helyett cigifüstöt érez a kadarka gusztálásnál. Szerinte a rockfortnak sem áll jól a cigifüst. A nem cigizős tábornak az a véleménye, hogy az étteremben dohányzásra helyet kijelölni ugyanaz, mintha az uszodában bizonyos helyen megengednék a vízbepisilést. Győztek.

Azért a cigiseknek van hova nyúlni. Virtuális "e" világ. E-cigi. Villanyt vezetnek a nikotinba, ettől elpárolog, ezt szabad szívni, ez ellen nem lehet kifogás. Tilos a kifogás. Gyertek az iFbe, hozzatok e-cigit, egyetek, igyatok, hallgassatok jazzt. E mint Elemér pl.
_

Nincsenek megjegyzések: