2012. január 14.

Édes üzenet a bóvliból

Tudományos következtetés, hogy a Fitch értékelése után a Ráday utcában nőnie kell a desszert fogyasztásnak. Ugyanis nem csak a bóvlisták kerültek bóvliba, hanem válogatás nélkül berántották az egész utcát, sőt. Vigaszt az édességben lelheti az újdonsült frusztrált, (hagyjuk az alkoholt a desszert utánra).

Szilveszterkor kóstoltuk először a M.E.ster üzenetét, (Ricsi fotós volt a másik teszt alany). Elégedetten mosolygott egy ideig, aztán előkerült a három kilós canon fényképzőgép, erről az élményről kell egy fotó. (Tessék észrevenni a zuhanó málnacseppet a kép felső sarkában)! Osztatlan siker a "fehér és fekete csoki mousse randevúja a sült almás pezsgőkrémmel": az újévi kijózanító forint esésig fenntartotta a jókedvünket.

Most nem írunk receptet, teret adunk inkább a kreativitásnak. Szóval a csoki mousse a tejszínhabba ügyesen belekevert csoki. A fehér csokishoz mi tettünk narancsot, a feketéhez málnát. A sült almás pezsgőkrémet a nevéből ki lehet kisérletezni. A málnát nem írtuk bele a névbe, az már olyan hosszú lett volna, mint a "Na mi úlság Wagner úr" hajónévben, ha még azt is hozzá írjuk, hogy "ezer éve nem láttam józanul". Ha nincs kedvetek összemaszatolni sok edényt, vagy össze akarjátok hasonlítani az iF desszertet az otthonival, gyertek az iFbe (múlt szilveszterkor, vagy a következő borvacsora heteiben).
_

Nincsenek megjegyzések: