2014. május 19.

KO főnyereménye


Zenekovácsok: Kovács KO és Öcsi
Kovács Zoltán, KO a legendás Zenekovácsok szélsője (a jobb- és baloldalon ugyanolyan jó, attól függ hogy ülnek le Kovács Ferenc Öcsivel duózni az "iF színpadára"). Hallgatni is főnyeremény, a zenekovácsok játéka összeszokott és kiforrott mint a 74-es holland válogatott, az"Oranje" Johan Cruiff vezetésével. KO nagy varázsló a zongorán, de most nem a Zenekovácsok utánozhatatlan összjátékáról, gyönyörű dalaikról, virtuóz technikájukról, nem is ezerszínű improvizációikról van szó, hanem KO történeteiről: virtuózak és ezerszínűek.

- Rég tudom mire fogom költeni a pénzt ha megnyerem a hatos lottón a főnyereményt. Szervezek pár focimeccset, ilyesmiket: Perbál-Barcelona, Perbálon.  Néhány tízezer euróért elvállalnak meccseket, a főnyereményből futná. Úgy lenne meghirdetve mint a többi meccs a faluban, a pályán, a kocsma melletti és a buszmegállóban lévő hirdetőtáblán: előre nyomtatva a hazai csapat, Perbál, a kipontozott vendég helyre meg filctollal, Barcelona. A buszukkal talán jönnének szurkolók, jó este lenne a kocsmában is. Ha marad pénz, ne féljetek lesz Győrzámoly-Everton meccs is.

Amóta először hallottam KO-t révedezve mesélni, részben megvalósították az ötletét, (kevésbé nagyvonalúan persze, hatalmas felhajtással és díszvendégekkel, (még zongoráztak is a meccs előtt), de csak a Real Madrid utánpótlás csapatát vették meg). 

Igérem, hogy ott leszek Vámosmikolán amikor fogadják a Manchestert, de addig is készülök a Zenekovácsok következő bemutatkozására az iFben: július 16-án Kovács Öcsi születésnapján! Gyertek sokan!
_  

Nincsenek megjegyzések: